حماس خواستار تشکیل کمیته حقیقت‌یاب بین‌المللی شد نبیه‌بری: حزب‌الله به آتش‌بس پایبند و با ارتش هماهنگ است واکنش اروپا به تعرفه‌های جدید آمریکا غریب‌آبادی: گزارش آژانس با هدف استفاده سیاسی بر برخی ادعا‌های بسته شده تمرکز دارد کشتاری جدید در مرکز توزیع غذا در جنوب غزه با ۳۰ شهید و ۱۲۰ زخمی انگلیس به دنبال خرید جنگنده‌های آمریکایی با قابلیت استفاده از تسلیحات اتمی تاکتیکی عراقچی به گروسی: ایران به هر تحرک نامناسب اروپا واکنش مقتضی نشان می‌دهد الجولانی: ما و اسرائیل دشمنان مشترک داریم / مهره کسی نیستم المیادین: تهران به اروپا درباره هرگونه تشدید تنش هشدار داده است همسر نتانیاهو: ترامپ و شوهرم قربانی «دولت‌های پنهان» هستند وزیر خارجه عربستان وارد دمشق شد ادعای برخی رسانه‌های غربی به نقل از آژانس: ایران تولید اورانیوم ۶۰ درصدی را تسریع کرده است «ناوگان آزادی» فردا به مقصد غزه حرکت می‌کند عراقچی: انرژی هسته‌ای حق مسلم مردم ایران است / سیاست خارجی نه شرقی و نه غربی به معنای نفی روابط با غرب و شرق نیست ترامپ: تعرفه فولاد به ۵۰ درصد افزایش می‌یابد

تاکید السودانی بر نقش عراق در نزدیکی دیدگاه‌ها در منطقه

نخست وزیر عراق تاکید کرد بغداد نقش موثری در نزدیک کردن دیدگاه‌های منطقه دارد و خواهان کاهش اختلافات و هم افزایی در غرب آسیا است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۶ - ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 17
کد خبر: ۱۸۴۵۹۶

به گزارش راهبرد معاصر، «محمد الشیاع السودانی» نخست وزیر عراق در مقاله‌ای برای روزنامه «الشرق الاوسط» بر ضرورت هم‌افزایی اقتصادی میان کشور‌های عربی تأکید کرد.

 

او در این مقاله نوشت که در آستانه نشست سران عرب با وجود همه امید‌ها به موفقیت این نشست، همچنان نگرانی‌های جدی در برابر حوادث سودان وجود دارد. باید رویکردی را در پیش بگیرد که موجب کاهش اختلافات و ارمغان آوردن صلح در میان ملت‌های عرب باشد.

 

نخست وزیر عراق تاکید کرد که این کشور با ایجاد فرصت و درنگ و تحمل توانست مقدمات توافق تاریخی میان ایران و عربستان را فراهم کند و همچنان به این روش خود در نزدیک کردن دیدگاه‌های کشورهای مختلف در غرب آسیا ادامه خواهد داد.

 

وی افزود که عراق از اصلی‌ترین مدافعان بازگشت سوریه به اتحادیه عرب بود و تلاش‌ها و مذاکرات عراق تأثیر ملموس در تحقق این هدف داشت.

 

السودانی درخصوص ضرورت هم‌افزایی اقتصادی میان کشور‌های عربی نوشت: با همین رویکرد پروژه عظیم و راهبردی «جاده توسعه» برای اتصال بندر فاو به اروپا از طریق ترکیه تعریف شده است و در این راستا عراق در اواخر ماه جاری میلادی میزبان نشست وزرای راه کشور‌های شورای همکاری و ایران و ترکیه و سوریه و اردن برای بررسی این پروژه راهبردی خواهد بود.

 

او همچنین تاکید کرد که عراق ارتباط نزدیکی با برادران عرب خود خواهد داشت و این نشان‌دهنده تمایل صادقانه عراق برای تقویت روابط با برادران عرب به منظور تحقق رفاه و صلح برای همه کشورهای عربی است./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
آخرین اخبار